kuidas aidata passiivne lapsed saavad enesekindel

veenvus on tervislikum stiilis teatis vastavalt lisa m. schab, lcsw autor rahulik ja enesekindel: workbook aidata lapsed õpivad veenvus oskusi, nagu on viidatud psychecentral kohta veebilehel.iga päev sinu laps on silmitsi olukorraga, kus veenvus on oluline edu, näiteks küsimus klassis, uusi sõpru või peatada türann ta jälgi.valjemini ei pruugi tulla loomulikult teie last, aga ja sa oled tema pärast mures puudub selgroog.aita teda saada konkreetsem ja emba teda kohe rääkida.
mõned lapsed ei usu oma hääl loeb, mistõttu neid, et olla passiivne.aidata sinu laps õppima, et oma arvamused on väärtuslikud, küsi oma panuse, kui vähegi võimalik, isegi näiliselt väike küsimustes.sa küsid, “mis sa eelistaksid õhtusöögiks – kana või liha?”või “, mis värvi sa arvad, et ma peaksin maalida elutuba?”vaadata filme ja koos telekat ja küsi tema arvamust lugu, suunas ja tegelased.vanema lapse eest, vaata poliitilise näitab ja uudised koos ja küsima tema panus sündmusi maailmas.vältida vaidlevad või ütled talle, et ta on “valesti”. selle asemel võib öelda, “väga huvitav vaatenurk.tänan sind, et sa andsid mulle mõtlemisainet. ”
enesekindel lapsed ära tunda nende õigust öelda “ei”, ilma ennast süüdi.õppimine “ei” öelda võin õpetada oma lapse teha vajalikud piirid, näiteks kui sõber palub teha oma kodutöö või vend tahab mängida oma magamistoas.õppimine “ei” öelda ka teda kaitsta tervist ja ohutust, kui teda kiusatakse või pakutakse, narkootikumid, alkohol ja seks.kiusajad ära ole agressiivne 10 sekundi jooksul pärast ohvreid, ütleb, et ära tugeva häälega, vastavalt education.com.anda nõu oma lapse, et alati on ohutu öelda “ei” ja talle õpetada vahet agressiooni ja veenvus, soovitatakse lastearsti dr william sears.
aidata sinu laps saada konkreetsem, mine läbi erinevaid ühiseid olukordi koos ja õpeta talle, kuidas asjakohaselt kaitsta ennast.näiteks kui klassikaaslane ütleb talle, et ta ei tohi kanda punane värv kooli, juhendada, et ta rahulikult vastata “jah, ma olen” ja minema kõndida.või, kui teise lapse, lõikab ta ees kohvikus liinil, ta võib öelda, “ma olen järgmine.lõpp on maha tüdruk kannab kollast sviitrit. “kui ta õde vahetab telekanal, võib ta ütles” ema ütleb, et see on mu televisiooni öö ja ma olen lubatud vaadata, mida iganes ma tahan.sa võid vaadata, kuidas su show – homme õhtul. soovitan, et ta ei saanud vihane, aga rääkida, jäädes rahulik, selged ja kindlad.
vastuhakk on normaalne osa teie lapse arengu, kui ta püüab saada sõltumatum ja vormi oma arvamused.liiga ranged korravalvur või saab vihaseks, kui su laps seisab järgmine reegel, võib ta saada passiivne vältida oma hukkamõistu.vältida ärritusin kui ta keeldub peatumast telekat, tee oma kodutööd ja mine voodisse.selle asemel, et aidata arendada autonoomia, küsides, mida ta põhjused.anna talle oma täielikku tähelepanu, kui ta saab teada, et end kehtestada.sa võid kompromissile ja ütle: “sa võid jääda siia täiendava tund, aga siis on uneaeg.” kuulates ja austab teda arenevatele vajadustele leevendab tema hirm räägib.
lapsed tihti peeglisse, nende vanemate käitumist.kui teie laps seisukohti sind nagu passiivne üksikute, ta on tõenäolisem, et järgib sinu eeskuju ja olema passiivne ise.saada positiivset eeskuju, sinu last vaatama, kuidas sa tõesta ennast erinevates olukordades.see võib olla väike asi, mis jätab suurt muljet, näiteks palub restoranis võõrustaja parema tabeli või tagasi instrumendi kaubamaja.sa võid talle öelda, kuidas sa edukalt palunud oma ülemuselt palgakõrgendust või esitas ebaõiglase parkimistrahvi.korduvalt, vaadates, kuidas sa enda eest seista, mille lugupidaval viisil aitab talle mõista, et veenvus toob palju suuremat kasu kui passiivsuse.