vince lombardi

vince lombardi kunagi ütles, “võitmine ei ole kõik; see on ainus asi, mida”. kuigi see on tsitaat omistatakse sageli ta sõnad olid: “võitmine ei ole kõik, aga teevad jõupingutusi, et võita.” kogu oma elu, lombardi tegi seda pingutust.
jalgpalli tähte kujutise galerii
brooklyn, sündinud lombardi (1913-1970 esimene sisenes jalgpalli rambivalgust mid-1930s ajal, kui valvur fordhami ülikool on kuulus “7 kvartalit graniidist” joon.ta ei mängi nfl – is aga läks otse treeneriks.
ta ehitas soliidne reputatsioon nagu assistent mitme tugev ülikooli meeskonda ja 1950. aastatel, kui new york giantside ründe treener alla jim lee howell.
samal ajal on meeleheide on sätestatud koos green bay pakendajad, kes olid madalaima punkti oma ajaloos.1958. aastal õnnestus neil võita ainult üks mäng.lombardi palgati peatreenerina ja täieliku kontrolli.
see oli esimene kord, kui ta oleks olnud pea mees, v.a keskkooli tiim.lombardi kaubelda selliste noorte mängijate, millel on potentsiaali, kui willie davis, muutunud söötja läbi paul hornung tähe sisse tagasi, toetada unheralded bart täht üks suurepärane söötja, ja sõitis rühm armutult.
lombardi rõhutanud hukkamine, sulgemine, ja võidelda mitte tralli.kõige tähtsam on, et ta sütitas oma mängijad valmisolekut “pingutama.”
tulemused on olnud hetkeline.tema 1959 meeskond võitis seitse 12 mänge.1960. aastal green bay võttis oma osa pealkiri, kuid see oli kõigest algus.
lombardi on pakendajateks olid nfl meistrid 1961 ja 1962.pärast kaks aastat kestnud masinate, nad ei ole tiitleid 1965. aastal 1966 ja 1967.need kaks tiimi võitis esimese kahe super bowli.
1969. aastal washingtonis punanahad, teine rühm pika kaotada harjumus, palkas lombardi, et neid ümber pöörata.ta oli hästi teel teed ainult seda, et kui ta oli surmavalt kannatada saanud vähihaiget, enne kui 1970. aasta hooajal.
ta nimi oli, et proffi jalgpalli kuulsuste 1971. aastal.ta on memorialized, mille lombardi trofee, antakse iga aasta super bowli võit.