jalgpalli calisthenic treening.

vastupanu koolitus on oluline osa iga jalgpallur arengut.tugevneb ei saa sind kiiremini, võimsam ja suurendada oma sportlikus.kuigi paljud jalgpallurid kasutada hantlid, orjad, kettlebells masinate ja nende tõstmise programmi võimlemisharjutusi, või kehakaalu kasutab võib olla sama tõhusad, kui sa neid nõuetekohaselt rakendada ja programmi.
kätekõverdust ja pullups peaks olema osa sinu ülakeha võimlemisharjutusi rutiin.kui konditsioneeritud sportlane, võid sa leida korrapäraselt kätekõverdust liiga lihtne, nii et jõudu treener zach isegi esh soovitab, üritades ühe käe kätekõverdust või kätelseismise kätekõverdust.teise võimalusena võib tulla suurema arvu kordusi… isegi esh näitab teed 100 järjestikku.kui pullups, nad mitte ainult ei ehita oma tagasi ja biitseps ja on suur üle kogu jõudu ülakehas, samuti aidata vältida vigastusi, arendades neid piirkondi, märgib, treener, adam copeland eliit sobivuse kohta süsteemide veebisaidil.kasutada eri haaratsid oma pullups tegema need keerulisemaks ja lisada sordi su rutiini.
tavaline kükitab ja lunges on hästi töötada oma alakeha, kuid nad võivad tüütuks ja tõenäoliselt ei oleks liiga keeruline, natukese aja pärast.selle asemel, et proovi bulgaaria jagatud kükitab, mis sa tegid su tagasi jalga pingil ja ees jala põrandale.need tugevdavad oma kannikad, parandades samal ajal puusa paindlikkust, mis aitab sind hüppama kaugemale, väidab defranco jõudu, treener, joe.plyometric alakeha harjutused on samuti oluline, et suurendada jõudu ja energiat, nii et lisada midagi hüppab, box hüppab, hüppa lunges ja külgmised ja laia hüppab teie koostööd.
parim aeg teha tugevus kasum on sinu õitseaeg ajal, kui sa ei ole nõuab korrapäraste mänge.”täielik kohandumine jalgpalli mängima,” autorid pat ivey ja josh narkari ette kolm kehakaalu calisthenic vooluringid.esimene hõlmab kahte liiki 20 kordusi eest kätekõverdust, jagatakse kükitab ja kehakaalu kükke.teine on kaks komplekti 20 minema hüppab, kuus 15 jardi kriipsud ning tema kaalu plaat ja 20 kokku lõuatõmmet.lõplik vooluahela koosneb kätekõverdust, kükitab ja tagurpidi read, mis on nagu lõuatõmme, välja arvatud sa kasutad baaris rinda kõrguse ja su jalad on paigutatud otse sinu ees põrandal.kas 20 esindajat iga ülesande kaks komplekti.
kui need koostööd muutunud liiga lihtne, on palju viise, kuidas sa võid edusamme oma calisthenic koostööd.proovi lisades sprint pärast iga vooluringi või keksis hüppenööriga selle asemel, et täielikku puhkust.sa võid lisada rohkem harjutusi, suurendada oma esindajat või proovi rohkem arenenud liikumise erinevusi.see võib hõlmata, kes istub kolm sekundit alumises asendis, läbi poolteist kordusi pooleks kükitab, minnes kohta kõik, poolel teel üles kõik jälle üles ühe esindaja. kätekõverdust võib teha raskemaks, kasutades piiratud haare või tõsta oma jalga kast.eest kätekõverdusi, viis sekundit, et end alandada iga esindaja.