faktid vuti kohta prantsusmaal

jalgpalli prantsusmaal tuntakse jalgpalli ja riikide liiga on üks edukamaid rahvusvahelisi meeskonnad maailmas.spordi juurde populaarsust riigis pärast esimest maailmasõda.sõdurid, mängisime kaevikutes pika ajavahemiku jooksul vaba aega.nad levisid mängu pärast naasmist sõjast koju.jalgpalli mängud toimusid eelkõige armee ja mainekatele ülikoolidele, enne kui wwi.
prantsuse riigi meeskond mängis viimases voorus maailmakarika esimest korda 1998. aastal ja sai seitsmes riigis, et võita world cup.see aasta mats toimus stade de france pariisis.brasiilia kogenud oma halvim maailmameistri võita veel, lõplik skoor 3.0.zinedine zidane viis meeskonna võidule, lööb kaks eesmärkide üle brasiilia.zidane võitsid ka fifa maailma mängija auhinda, et aasta.
jalgpall on kõige populaarsem spordiala prantsusmaal.prantsuse riikliku statistikaameti ja majanduslike uuringute aruanded, et 96000 jalgpalli litsentsid anti küsimused riigis 2009. aasta jooksul.jalgpall on 2, 5 korda populaarsem kui teine kõige populaarsem spordiala, tennis.prantsuse olympic jalgpalli föderatsioonide saanud rohkem spordi – litsentse, kui muid ühe sport olympic föderatsiooni riigis 2009. aastal.
jalgpalli rahvusmeeskonna prantsusmaal ei uefa euro 1984. aastal 2000.uefa euroopa meistrivõistluste auhinnad kõige andekam rühmad euroopas ja hõlmab olulist konkurentsi, play – off ’i ja viimane turniir.prantsuse riikliku jalgpalli meeskond võitis karika fifa konföderatsioonid 2001. ja 2003. aastal.see konföderatsioonid tass on rahvusvaheline jalgpalli võistlus seas kaheksa tiimi eelmisel aastal tulevane maailma karika.täpsustus hõlmavad eelmise maailmameistrivõistluste tšempionid ja riikide rühm, mis asub eelseisva maailma karika.kohvik aafrika karika rahvaste afc aasia tass, eufa euro tass, concacaf kullast karikas ofc (nations cup ja copa ameerika meistrid osaleda ka konföderatsioonid tassi.
prantsuse jalgpalliföderatsiooni asutati 1919. aastal.see jälgib kõiki aspekte, kutse – ja amatööride jalgpalli kogu prantsusmaa ja prantsuse ülemeredepartemangudes.föderatsiooni organiseerib, arendab ja jälgib, kuidas jalgpall on õpetanud ja harjutanud, kehtestades tehnilised eeskirjad, koondada liikmesriikide meeskonnad ja litsentside väljastamise.föderatsiooni haldab suhted välis – jalgpalli ühendused, mis on seotud föderatsiooni internationale de jalgpalliliit ja muude riiklike või avaliku sektori asutustele.