kuidas leida pesapallikinnas suurust kinda suurus

enamus noori pesapallimängijad mängida mängu, kasutades tavalist kinnas.selleks ajaks, kui nad otsustavad saada püüdja ja saavutada edu kohas, muutub see aega uue kinda.püüdja kinnast… nimega pesapallikinnas… on sõrmedeta ja palju rohkem polsterdatud, kui tavaline pesapalli kinnas.teades, kuidas leida õige kinda suurus pesapallikinnas sind aidata saab olla edukas asukohas.
mõista erinevusi püüdja kinnast ja tavaline pesapalli kinnas.tavaline kinnas vahemikus 9 ja 12 1 / 2 tolli algusest peale, et kand kinnas.püüdja on kindad on tavaliselt mõõdetud ümbermõõt.ümbermõõt püüdja kinnast võib olla kuskil 31 ja 34 1 / 2 cm.
meede oma pesapalli kinnas.kasutades mõõdulinti võin aidata sul saada täpsemat mõõtmist pikkus.ümber iga mõõtmise lähima pool tolli.
leia erinevus 12 1 / 2 ja oma kinda suurus.siis võta see kaasa ja lahutada selle 34 1 / 2.tee seda, kuna 12 1 / 2 on suurim korrapäraselt kinda suurus, mille pikkus on kuni 34 1 / 2 on suurim püüdja on kinnas ümbermõõt.teie lõplik tulemus peaks olema õige suurusega sinu püüdja kindas.
proovi oma püüdja kindas, enne kui seda osta poest.püüdja on rusikad vormis palju kõvemini kui tavaline kinnas, nii et teil võib olla vaja kohandada vööd ja lipsud kinnas.sul võib isegi vaja proovida kinnas erineva suurusega.osta kinnas, mille hubane vormis.