kohtume andrew shue, “treeneriks” ja tootja

andrew shue on olnud au mängida oma elu paljudes eri valdkondades.ta leidis edu selliseid erinevaid rolle, nagu õpetaja, professionaalne sportlane, näitleja, tootja, ühenduse aktivist ja äri ettevõtja.
shue on olnud palju elu muutev kogemusi, mis on mõjutanud teda teistmoodi.keskkoolis oma isa inspireeris teda saada kooli juhataja ja alustada õpilaste rühma teenida eakatel oma linnas nimega õpilased teenindavad abituriendid.rühm on ikka veel olemas täna ja sai “teenus” auhinna president reagan 1987. aastal.dartmouth college juures, kui ta oli keskkoolis, shue oli piirkondlik ameerika jalgpallur ja veetis talve õppimist ja mängime jalgpalli glasgow ‘s, šotimaa queensi park fc.
pärast kooli lõpetamist alates dartmouthi kraadiga ajaloos, shue käinud aafrikas koos oma lapsepõlve sõbra michael sanchez ja terve aasta elama zimbabwes, kus ta õpetas matemaatika 200 aafrika keskkooli õpilast ja jalgpalli mängis, kui ainult valge mängija aafrika esimese divisjoni bulawayo highlanders jaoks.
kui ta tagasi ameerikasse 1991. aastal, andrew pani ta sihikule pärast tema õde elisabeth on rajal, kui ta sisenes tegutsema.1992. aasta keskpaigaks oli ta maandas ihatud rolli kohta, siis uus fox tv show “melrose place”, kus ta mängis meeldiv billy campbell, kuus aastat.teepeal oli tema suurim näitlemiskogemus mängib keskset rolli vastupidine matt damon ja claire danes sisse francis ford coppola on “vihmamees”.
samal ajal kui elan los angeleses, andrew ei lase oma armastus jalgpalli.ta täitis unelm, kui ta intervjueeris pel ¨¦ “tere hommikust ameerika”, samal ajal kui ülesandeid täitva riigi esindaja, 1994. aasta maailma karika.siis 1996. aastal, ta välja teeninud koha los angelese galaktikas debüüt hooaja kõrgliiga jalgpalli, saab esimene professionaalne sportlane mängida ja tegutseda tv saates samal ajal.tema kõige meeldejäävaks tuli tagasi new jersey ‘s, kui ta aitas luua kaks eesmärki on 4 – 0 üle võit metrostars 50000 fänni ees giantsi staadionil.ta läks pärast kaks hooaega 1997. aastal.
shue sotsiaalseid huve tuli ringiga 1993. aastal.shue kutsus oma kogemusi keskkoolis ja aafrika ja koostööd sanchez luua riiklikku mittetulunduslikku organisatsiooni, mida kutsutakse midagi teha.alustasin, uskudes, et noortele tuleb juhte sotsiaalsed muutused, kas midagi on jõudnud miljonid lapsed kõik 50 osariiki kooli ja veebipõhiseid programme, et noori õpetada juhtima ja õppima elu tähtsamaid väärtusi, tehes.
1999. aastal shue ja tema pere kolis tagasi idarannikule ja loonud järjepidevamaks pereelu, leides edukas äri.kui ettevõtjad, tema ja sanchez on viinud mitmeid edukaid käivitamise ventures, sealhulgas “94 tassi iga päev ja clubmom ja cafemom, riigi juhtiva teabe ja ühenduse veebisaidid emad.
shue hiljuti ühendasid jõud, tema vend john, õde elisabeth, ja tema abikaasa, direktor davis guggenheim (“ebamugav tõde”), et luua filmikompanii ursa major filme.oma esimese projekti ja shue debüüt venture, nagu tootja on “gracie.” inspiratsiooni oma tõelise perekonna lugu, gracie “sõltumatult rahastatud ja kontrollitud loovalt, mille shues.guggenheim suunatud pilti, samal ajal kui elisabeth ja andrew on käitunud rolli hästi. “gracie “lugu on 16 – aastane tüdruk, kes austab oma venna mälestuse, kui ta üritab mängida poiste keskkooli jalgpalli meeskond ja protsessi käigus koondab oma pere.shue kogemusi ja fondide teket strateegilise turustamise partnerlused lubatud tiimi luua murranguline ärimudeli filmi jaoks.
andrew elab new jerseys koos jennifer, tema naine, 11 aastat, ja nende kolm poega.kuna liigub tagasi oma koduriigis hollywoodist, ta on nautinud järjepidevuse pereelu agulis… õpetama oma laste jalgpalli meeskonda ja keskendudes väiksed asjad, mis teevad elu rikas.
palju rohkem teavet selle kohta, “või” ja vaadata hubasemasse howstuffworks videoid, vaata neid sidemeid.
?