pannes 1916 hai paanika taustal

teemad on sel ametikohal
hiljutised ametikohad
märkused: orb näitavad tsunami
näita märkused: – vard?nõid uuringutes
näita märkused: kella nõid.
näita märkused: tursa sõjad
näita märkused: röövlid maha
näita märkused: robert charles.
näita märkused: ajaloolisi romaane elan slcc
näita märkused: molly märkas põder. ”
näita märkused: tänapäeva olümpiamängude: elus!
näita märkused: john brown ¡¯ s repod
kui ma tavaliselt reservi reedeti ametikohale salvestuse arutelu, ma arvasin, et murda reegleid seoses meie hiljutine salvestuse kohta 1916 jersey shore hairünnakud.nagu mõned teist teavad, on üks kõige kauaoodatud nädalat suvel televisioon on kiiresti läheneb: discovery channel on hai nädal, mis kestab aug. 2 kuni 8.nii et kui sa ei ole teinud selle randa, nüüd kao lähima ribad, liiva ja soolast vett, enne kui sa kardad välja!
ma olen pisut dramaatiline.aga 1916 hai rünnakus midagi, kui ei ole dramaatiline.katie ja ma läksin päris võigas üksikasjalikult umbes viis ohvrit, kes kukkus saagiks haid… ja me mainisime, et rannikualade kuurordis oli vahustatud meeletusse raevu, kui hai rünnak tagasi lükkas uudised sõjast ees esilehelt ajalehest.aga kuidas ajalugu loogiline need sensationalized sündmusi?
lähme hetkeks peatuda ja mõelda, 20. sajandi alguse randa kultuuri.rand oli kättesaadav, nii seoses taskukohasuse ja transporti.jersey kaldal, mida pakutakse erinevaid resorts pere jaoks tagasihoidlik – ja pere polsterdatud pangakontod.inimesed kogunesid kaldale pääseda rõhuva linna õhku ja lõpeta oma suve komplektid, et napid põhitõed: villas vannis rõivas.soolane mere keskkonda oli teatatud, et olla hea inimene on põhiseaduse; õhku hingates ja vannitamise vees peeti hea ravi peaaegu igast haigusest, mis vaevab sind (väsimus, hingamisteede probleemide jms).veelgi enam, koos kasvava korpuse vetelpäästjad, inimesed tundsid end turvaliselt rannas.nad võivad wade vette ja fanny pealt, nende südamete sisu.
kokkuvõttes oli kaldal ala paranemise, puhke – ja põgeneda.sandy jersey kohta rannad, rõhutab linna elu ja i maailmasõda oli nii kaugel.võib – olla on see, miks rahvus sattus paanikasse, kui viis hairünnakud juhtus järjest minust osa vee lähedal.
haid, geograafia ja hirmu: kuidas pull haid tööd new jersey, kuidas hirm töötab kui hai nädal ehitustööd
trüki | moraali ja kuupäev