george halas

täna on proffi jalgpalli kuulsuste cantonis ohios, istus george halas sõita.aadressi pole võib – olla asjakohasem.halas on kahtlemata kõige tähtsam näitaja proffi jalgpalli ajaloos.
illinoisi ülikoolis, halas (1895-1983) oli hea, kuid mitte suurepärane, kahesuunaline lõpp.1919. aastal mängis profi jalgpall chicagos ja lühidalt kõrgliiga koos new york yankees.
hurraa, kahju lõpetas oma pesapalli karjääri.a. e. stanley, omanik decatur, illinois, tärklise firma palkas halas nagu treener ettevõtte pesapalli ja jalgpalli meeskonda.
pakkudes mängijad seisukohtadele äriühingu makstud tava ja aeg, halas oli võimalik luua tugev meeskond.kui ta õppis klass oli moodustada cantonis 1920, ta tegi staleys liiget.algusaastatel nfl – i, halas oli üks kõige vankumatu ja mõjukad juhid kell liiga kohtumised.
1921. halas liigutas staleys chicagosse ja võitis oma esimese meistrivõistlused.järgmisel aastal, tema ja partner hollandi sternaman tagatud oma privileegi ja uue meeskonna chicago bears.halas kasvatas proffi jalgpalli tohutult avalikus ¡¯ s hindamine vastavalt 1925, kirjutades alla kõik ameerika punane grange ja käivitada rannikult ajurünnaku tuuri, millel oli tohutu rahvamass.
pärast vaheaeg, halas tagasi treener karud 1933. aastal ja võitis oma teise nfl – i jaotises.tema suurim perioodi, kui treener oli 1940. aastatel, kui ta on võitnud neli liiga krooni.palju edu oli arengu tõttu tänapäeva t – rivistus rajada teiselt poolt halas ja tema abilised.karud “turgu valitseva seisundi tõttu” t “muutumas kindlad jalgpalli pahaks.
halas võitis oma lõpliku nfl – i meistrivõistluste 1963. aastal koos meeskond valmis, mille suur kaitse.40 aastat treener halas koostanud 324-151-31 mark.ainult ette don shula ajastul enam hooaega, on võitnud rohkem pro mänge.kuni oma surmani 1983. aastal, halas jätkuvalt leader – omanike vahel.