teavet jalgpalli mängud

kutse – ja ülikoolide jalgpalli juhib miljoneid fänne, et staadionide ja televisioon igal sügisel.nfl – i ja ncaa koostööd, et see tugevaid, kõrglöögikindla sport õiglane, ohutu ja lõbus.nad avaldavad teavet jalgpalli mängud, et mõista mängijad ja fännid.
kaks 11 mängija meeskonnad mängu kohta piirkonnas või sünteetiliste valdkonnas mõõta 100 meetrit pikk ja 53 meetrit lai.valged jooned üle põllu 10 jardi ajavahemike järel, alustades nullist mõlemas otsas koos 50 jardi joonel märgistatud keskel valdkonnas.väiksemate valge tähistega kell 1-yard ajavahemike järel aidata mängijad, ametnike ja fännid gabariit meeskond on edusamme täpsemalt.pärast iga väravaliin on lõpp punkt 10 jardi kaugusel.see on koht, kus punktides kuhjuvad.iga meeskond kaitseb oma lõpu tsoonis.kui pealetung meeskond, mis on pall, kas võitlus läbi kaitsjate ja kuuli oma vastase poolel, see tabab punkti.
jalgpall, kõrgeim skoor võidab.värav skoori kuus punkti, kui rünnak rühm kannab pall lõputsooni või püüab selle kinni või passi või taastab oma pillasid palli.touchdown, teenib katse tulemus on üks või kaks lisapunkte.jalgpalli lõi läbi värava ametikohad võidab ühte punkti.joosta või saaki lõputsoonis võitis kaks.mäng algab kaitse 2-yard liinil.väljaku skoor kolm punkti pealetung meeskonda, kui nad ei saa võidelda teel kaitsja on lõpp tsoon.pealetung koht lööja tuleb löök jalgpalli vahel, mitte kusagilt eesmärk ametikohtade väljakul selle tulemuse, kuigi edukaid katseid väljastpoolt 45 jardi joonel on haruldased.kaitse võib saada kahte punkti, ohutuse, kui solvav palli lennuettevõtja on jäänud oma värava taga ja lahendada kaitse lõpetada mängida.
määrus on aeg jalgpalli mäng on üks tund, mis on jagatud nelja 15 minutilised veerandajad.poolaja kvartali kahe ja kolme vahel võimaldab 12 minutit iga meeskonna kokku põlluväline arutada strateegia.teise kvartali vahel, meeskonnad on kaks minutit vahetada lõpuks tsoonide nad kaitsevad.igal pool mäng algab kaitsev meeskond on avalöök, esitades palli pealetung poole.
jalgpalli mängitakse mõnede kõige võimsam sportlased spordis, vahel ning 300 naela.,, kes sageli hurl ise üksteise täiskiirusel.ilma reegliteta mäng saaks vaatemäng, vigastused ja ebaausaid eeliseid.nfl – i ja edendada ulatuslik ja pidevalt arenev ncaa reguleerivad eeskirjad ühtse ja seadmete kaitse standardid, juriidiline lahendada ja blokeerides tavasid, standardite spordilahing ja õiglane hindamine.fännid tahavad näha tugevat konkurentsi, kuid hindan reegleid, et teha spordi õiglane ja kaitsta mängijaid mängida üks päev.