on nascar on tõesti nii halb keskkonnale?

ameerika ühendriikides, rohkem inimesi vaadata nascari võidu, kui pesapall, väidetavalt “ameerika lemmikharrastus.” see on teine jalgpalli, 75 miljonit pühendunud fännid, kes viis (või peaaegu igal nädalavahetusel kohale) aasta vaadata kereautod rassi ümber rööbastee kiirusega kuni???????190 km / h (306 km / h) [allikad: fulton, eaton].
autod “mitte epa reguleeritud mootorite ja kõrge kiiruse muuta sport põnev vaadata.ka nemad seda teha üks vähem keskkonnasõbralikud spordi seal.nascar juhid elatist teenida ja teed täpselt nii nagu ülejäänud meist peaks olema vältida, et ära hoida üleilmne soojenemine: sõida liiga võimas, bensiinineelavaid sportautodega äärmiselt kõrge kiiruste meelelahutuslikku poolt.
spordi põleb nii palju kütust, et usa valitsus märgistatud nascari jäätmete gaasi kütuse nappuse ajal 1970. selle tulemusena nascari lühendada ühe oma rassi 500 miili (804 kilomeetrit) 450 km (724 kilomeetrit) hea tahte avaldusena.(see oli ajutiseks.)
nii et, lihtsalt, kui palju kütust on vaja hoida nascari võidu, ja mis mõju see tõesti on olukorra kohta atmosfääri?on see suur co2 toetaja, või on see lihtsalt halb maine olemuse tõttu sport?
käesoleva artikli, saame teada, kas nascar on sama suur kui emitter, kui tundub.me uurime kütuse – ja co2 – numbreid, kui see on võrreldav muude tegevuste ja vaata potentsiaalselt “roheline” tuleviku spordis.
esimene asi, mis sellest aru, kui vaatad nascar ’i süsiniku jalajälg on see võidusõit on veelgi vähem nagu tavalised autod, kui mõned meist arvavad.see kiirus on hind.