kuidas mängida jalgpalli vaba ohutus

vaba ohutus on üks kõige füüsiliselt ja vaimselt nõudliku seisukoha kaitsepositsioonil pool palli.mängijad palutakse katta palju maad ja on oluline roll, kaitstes vastu lähi – ja juhib mängu.nad on kahtlemata kõige aju osa, kaitstes 11, mille ülesanne on mängida, kui see teeb diagnoosimise või enne, kui see algab, siis õiges kohas, et mängida.
vaba kaitseriivid tuleb kiiresti, atleetlik mängijatele võimet katta palju maad.sageli ülesandeks, mis hõlmab meeldib kiire lai vastuvõtjate või mis hõlmavad tohutu tsooni katvuste, centerfielders kaitseministeeriumi peab lendavad kõrvale jätta kõrvale jätta, kes mängib selles mängu.harjuta oma jalgu koos erinevate koonus harjutused, töötab taganemine ja tule sinu võimalus lidusid koos vastuvõtja.head punktid meeles pidada, on jääda alla kui taganemine, hoia oma nina siia oma varbaid, siis ava oma puusi algatada su välja murda su väljapääs.
millel on sportlik võimet olla positsioonil, et mängib, on vaid üks osa mängust.vaba süsteem peab olema ka palli oskusi, välk kiire reageerimisaeg ja pehmed käed luua käibest, mille ülevõtmine.jootraha õppus on klassikaline valmis kaitse seljatagust vaguniga läbi aastate.treener, seisavad kooskõlas kahe kaitsev mängijad, hargnege 5 meetrit või rohkem.treener viskab söödu, et treener ei peegelda kaitsja lähima igas suunas ja teine kaitsev tagasi süüdistatakse tunnistava mööda.see on lihtne puuri, mis võib muuta kaitse sisse käive masin.vaba kaitseriivid oodatakse, et nad annaksid suure mängib, kui neil on pall käes, nii et sprint lõputsooni igal võimalusel praktikas.
vaba kaitseriivid peavad olema kindel, et käest ja ähvardava kohaloleku üle kogu ala.süsteem tuleb piirata suur mängib, ja kui viimane kiht kaitse, kaitseriivid võib eristada mõõdukat kasu pahaks ja mängida, et läheb kaup.nurk lahendada harjutused on ülimalt kasulik kaitsmed, sest nad peavad tegema mängib alates kõrvale jätta kõrvale jätta.võta vaatenurga, mis lubab sul pea ees palli kandja.alati tee tegelema oma õlad ja hoia pea püsti, või näha, mis sa oled löömine, nagu mõned treenerid jutlustama.lõpeta pakkimine palli lennuettevõtja poolt toime, kui plahvatuslik läbi palli kandja oma puusadega ja sõidab oma jalgu.
suur osa saada suur ohutus on võimeline diagnoosima mängib, enne kui nad isegi alustada.vaatasin filmi vastane, võin anda teile aimu, mis rünnak meeldib teha välja teatud koosseisus, või sa võid avastada eelnevalt sellest lugenud, et aitan sul eluga mängida.sa võid ka teada, kui on mingeid tendentside vastu mängija, nagu, mis teed nad võivad joosta, kui silmitsi teatud ulatuses välja või kui söötja võib vihje ta kätt, enne kui ta viskab palli.kaitse on alati reageerivad pahaks, nii et nad on alati üks samm taga.uuring ja proovi mänguvälja enne isegi hakkab mängima.