karu bryant

paul bryant alustas oma kolledži jalgpalli karjääri “teiste” lõpu kohta ei hutson alabama ülikool ¡¯ s 1935 rose bowl ’i meeskond.
ei hutson sai üks profi jalgpall on kõigi aegade tähed, aga bryant, kuigi koostatud nfl 1936, otsustas, et muutuda abitreener oma alma mater.see oli otsus, mis oleks lõpuks juhatab ta on eminents kolledzi jalgpallis isegi suurem kui see, mida hutson vahel saavutatud profid.
1940. aastal, bryant (1913-1983) võttis seisukoha abina henry “punane” sanders kell vanderbilt, aga kahe aasta pärast ta veel teenida mereväes teise maailmasõja ajal.ta sai oma esimese võimaluse, kui treener ülikoolis, maryland 1945. aastal, kui ta on koostanud 6-3-1 rekord.
järgmisel aastal, kolis ta, et kentucky ülikool.järgmise kaheksa hooaega, ta võttis metskassid, et 60-23-5 registreerida ja võite kolm bowli mängu.
üks ameerika mängijad ta arenenud olid söötja, kallis parilli ja lahendada bob kasu.bryant oli alates 1954-57 kell texas a & m, kus ta arendas tagasi john david crow sisse heismani trofee võitja.ta 25-14-2 toimik sisaldas 1956 swc meistrivõistlused.
1958. aastal oli ta helistas, et alabama, mis oli siis maha tsükkel.bryant keerasin ümber ja läks oma suurimat edu.ta treenis tulipunane tõusuvesi 25 aasta läbi 1982.tema meeskond võitis või jagatud 13 sek tiitlid ja nimetati maailmameistrit kuus korda, 1961. aastal, 64, 65, 73, 78 ja 79.üldiselt olid nad 232-46-9 ja viinud selliste tähtede nagu joe namath ja john, hannah.
bryant, nimetati riiklike aasta treenerit kolm korda, ja kui ta läks tema 323 karjääri võidud olid kõige rohkem saavutada, kolledži treener selleks aega.ainult grambling on eddie robinson on alates ületanud, et mark.
hüüdnimega “karu” bryant oli suur ja võimas mees, kellel on meie hääl ja pahur viisil.kuigi ta oli range korravalvur, ta teenis oma mängijate sügav lojaalsust, kasutades asjaomase huvi nende elud.