kuidas hoida spordi valge polüestrist valge rõivad

polüester on hingatav ja veniv kangast, mis teeb see suur spordi – ja sportlase kanda.valge polüestrist saab sport, varustus välja paista, meeskonda või isegi teel öösel, kuid see võib ka alustada kollane ja vaata, räpane pärast palju kasutab.hoides polüestrist valge spordi riideid puhtaks, on lihtne paar sammu, kui neid pesta.
segatakse kokku kaussi kaks osa sooja vett, et üks osa soodat.sega ja lisatakse vett või soodast nagu vaja, et õhuke, vesised pasta.
kasta hambaharja kaussi koguda pasta ja siis õrnalt harja pasta igasse määrdunud alad valget riiet.kastke uuesti ja kohaldada seda sees riie, samuti selleks, et jõuda plekid mõlemalt poolt.korrake etappe, kuni kõik värvitakse valdkondi.
lubage küpsetus soodat pasta seada sisse kangast ühe tunni.koguda rõivad ja alustada neid pesta, kui suunatud oma tavapäraste puhastusvahendit.tavaliselt on soe, pese kasutatakse polüester riie, aga mõistus tag tagada te kohtlete oma konkreetsete rõivas õigesti.
vala?tassi destilleeritud valge äädikas sellesse pesumasin, kui loputust algab.äädikas on täiendavat abi plekieemaldus, samal ajal kui värskendust ja valgendamise riided.suure koormuse, lisada veel ühe?tassi äädikat.
kuiv rõivad, nagu suunatud või lastakse kuivada õhu käes tagada, et on olemas minimaalne kokkutõmbamist.kui mis tahes plekid püsivad, kordan viimase sammu veel paar korda.