kuidas saada kiiremini korvpallis

paljud usuvad, et olla edukas korvpallur, sa pead olema suurem ja tugevam, kui teie vastaste ja mängi üle ääre.kui see on tõsi, et mingil määral korvpalli mängijad on vaja ka kiirust ja tagajärjel täita põhitõed tõhusamalt.kiireim korvpalli mängijad on sageli kõige edukam, sest nad on raske lõpetada.üha kiiremini, teeb sinust parem, muidu korvpalli mängija ja õudusunenägu vastandlikku meeskonnad.
kaalu koolitus on oluline hoone valgeid lihaskudesid oma jalad tagasi ja ülemise keha, mis on vastutav tagajärjel ja katsuda.jaoks jõudu vaja selleks, et suurendada kiirust, kas harjutused jalgadele, nagu näiteks kükitab, vasikate tekitab, jalg laienduste ja jalg lokid.ainult kätekõverdusi, biitseps lokid ja lihaste ootused on hea maja jõud ülakehas.kuigi kõigi nende harjutused on kasulik, on oluline meeles pidada, musklikiud on omandatud kordamist ja raskust, et lõpetada.
explosiveness on mõiste, mida kasutatakse korvpalli kirjeldada kiiresti kiirendus.keskmine mängu sa joosta nii palju kui 105 korda ja muuta suunda iga kahe sekundi pärast.kuna korvpalli nõuab nii kiired liigutused, kiirendus on üks olulisemaid osi hoone korvpalli kiirust.tuuma kasutab selliseid midagi hüppab, seina istub, jalg tõstatab lauad ja lunges aidata arendada seda explosiveness.ülikool, utah spordi n “teadus programm rõhutab, et erinevalt kaalu koolituse, kus kordusi ehitada lihased, tuuma kasutab tugineda rohkem kestus, sest su keha on geneetiliselt soodne võimalus säilitada tüüpi lihaskudesid juba leidsime need osad su keha.
teie võimet stop nagu korvpallur on sama oluline kui teie võimet kiiresti kiirendama.kui sa saaksid tõhusalt ära ja muuta suunda, on tõenäolisem, et suudad võita kaitse.see tähendab, et külgsuunaline kiirus on sama oluline kui teie võimet kiiresti küljelt küljele.kaitsev slaide nõuetekohase kaitse positsiooni, kasutades ja libistades oma jalgu, mitte ületades need aitavad teie pool kiirust, kuna sa oled madalat profiili ja võrgustiku tuuma palju, nagu sa oleks midagi kasutada ajal, kasutades kiiresti külgsuunalist liikumist, mida jäljendus pool lunges.
jõudu, explosiveness ja väledus, teeb sinust kiirem, parem korvpallur, kuid ilma vastupidavust, see on sinu jaoks raske, et pakett nende omaduste ja saada kiiremini mängija.korduv vastupidavust harjutused, nagu enesetapud on oluliselt suurendada oma kliima – ja lasta sul põgeneda pikema aja.kõige tõhusam korduv jookseb puurida korvpalli mängija on 17, mis nõuab, et sa kokku ühe pere ja sprint edasi ja tagasi teisele lisatöö, puudutavad realt 17 korda ühe minuti jooksul.